Povești Voluntari

Alexandra Neferu

“Nu poţi lăsa urme în nisip atâta timp cât stai jos.” (Nelson Rockefeller).
Acesta este citatul care m-a determinat sa intru in S.M.I.L.E și sa ma implic cu tot sufletul. De fiecare data când cineva mă întreabă de ce am alea sa fac voluntariat in cadrul Asociației S.M.I.L.E răspund scurt și la obiect, Asociatia este a doua noastră casa, a voluntarilor, unde ne simțim toți ca o familie.

Alexandru Marin

Smile-ul este a 2-a mea familie, inițial pe data de 20 februarie 2021 am intrat în această asociație din lipsa de ocupație, dar ulterior a început sa îmi placă și sa dezvolt o pasiune pentru voluntariat.
Smile-ul este locul unde am legat prietenii, unde am creat amintiri și este locul care m-a ajutat sa ma dezvolt ca persoana.
Ma bucur ca sunt voluntar Smile!

Dragoș Șerban

Voluntariatul este mai mult un stil de viața decât un hobby, si pot spune fără a crea un clișeu , ca viața mea s-a schimbat radical in bine de când am luat decizia sa intru in “More than a smile”. Văzând toate lucrurile și proiectele in care tu ești implicat duse la sfârșit este o satisfacție enorma ,doar un voluntar poate avea parte de acest sentiment.

Ștefan Tudor

Ma bucur sa spun ca și eu sunt unul dintre tinerii care ajuta necondiționat de nimeni , doar cu gândul ca poate reușim sa facem “acel ceva“ care poate schimbat viața cuiva.

Teodora Nicolae

Voluntariatul pentru mine este un lucru unic ce m-a ajutat sa ma dezvolt si sa leg multe relații de prietenie. De fiecare data cand un proiect se termina si vad bucuria oamenilor sunt mandra ca prin munca depusa am reusit sa aducem un zambet pe fetele acestora. Niciodata nu uit ca implicarea face diferenta!!!

Eduart Giuran

Voluntariatul pentru mine este a fost și va fi cea mai minunata experiența pe care eu o am. Dealungul timpului pe zi ce trece îmi dau seama ,că a fi voluntar mă ajutat foarte mult în viața, de la cunoașterea altora cât și să mă cunosc și pe mine.

Maria Tudor

Voluntariatul pentru mine reprezintă o lunga și frumoasa experiența, care nu se poate compara cu nimic. 18 Septembrie 2021 a fost data in care am intrat in Asociația Smile. In scurt timp, am legat prietenii, m-am dezvoltat pe plan personal și m-am făcut remarcata pozitiv in fața fostei comisii. In timp pot sa spun ca voluntariatul a devenit mai mult o pasiune dacat o activitate curiculară și pentru asta le multumesc atât asociației cât și membrilor din aceasta. Ma bucur foarte mult ca fac parte dintr-o familie așa mare si frumoasa!!

Cristian Penea

Asociația SMILE mi-a format o perspectiva asupra viitorului minunata, avand in vedere ca ma implic in comunitate de peste 4 ani. Pentru mine, Smile-ul reprezinta a doua familie si sunt recunoscator pentru toate beneficiile pe care mi le-a adus si pentru șansa de a cunoaște oameni din medii defavorizate folosind toate puterile mele pentru a-i ajuta. Mulțumesc Smile!

Alex Dincu

Am intrat in Smile pe 25 februarie 2021. Pentru mine asociația Smile ma ajutat sa mă dezvolt personal si sa îmi îmbunătățesc abilitățile de comunicare și munca în echipa. La început mergem doar pentru a-mi ocupa timpul, dar pe parcurs am realizat ca devenise o pasiune și ma implicam din ce în ce mai mult. In acest timp am legat și prietenii cu voluntari mai vechi cât și cu cei recrutați o data cu mine. Ma bucur ca fac parte din aceasta familie de voluntari.

Daria Butoi

Pentru mine, a fi voluntar al asociației smile inseamna sa ai puterea de a schimba lumea in bine si a realiza proiecte frumoase. dupa, sentimentele de împlinire si bucurie sunt greu de descris in cuvinte. schimbarea incepe cu noi!

George Balaban

„Plăcerea oamenilor cu adevărat mari e să facă oamenii fericiți.” (Blaise Pascal) M-am hotărât să fac voluntariat dintr-un singur motiv: să dăruiesc timpul meu liber pentru a face bine. Am intrat în familia SMILE deoarece îmi doream de mult timp să mă implic activ în comunitate și în diverse proiecte sociale și cred că am făcut alegerea cea mai bună. Consider că voluntariatul în SMILE e un mod foarte bun de a investi în mine, în ciuda a ceea ce cred multe persoane, voluntariatul nu este „muncă pe gratis pentru cei cu mult timp liber”.

Laura Simion

Voluntariatul este o activitate esențială pentru mine deoarece îmi oferă un puternic sentiment de împlinire provocat de schimbarea pe care o aduc în comunitate împreună cu ceilalți voluntari, dar și pentru că mă ajută să îmi formez și să îmi dezvolt abilități importante în viața personală și profesională. Fiecare zâmbet pe care l-am primit, fiecare “mulțumesc” pe care l-am auzit, au reprezentat singura răsplată de care am avut nevoie. Nu sunt de mult timp în asociația “More Than a Smile”, dar pot spune ca deja am legat prietenii cu ceilalți voluntari, am ajuns să ma ocup de un domeniu care îmi place, IT, ceea ce reprezintă pentru mine o oportunitate de a-mi dezvolta competențe în această zonă.