Povești Voluntari

Teodora Nicolae

Voluntariatul pentru mine este un lucru unic ce m-a ajutat sa ma dezvolt si sa leg multe relații de prietenie. De fiecare data cand un proiect se termina si vad bucuria oamenilor sunt mandra ca prin munca depusa am reusit sa aducem un zambet pe fetele acestora. Niciodata nu uit ca implicarea face diferenta!!!

Eduart Giuran

Voluntariatul pentru mine este a fost și va fi cea mai minunata experiența pe care eu o am. Dealungul timpului pe zi ce trece îmi dau seama ,că a fi voluntar mă ajutat foarte mult în viața, de la cunoașterea altora cât și să mă cunosc și pe mine.

Carolina Dragan

Voluntariatul a fost ceva ce m-a atras dintotdeauna si ma bucur ca Asociatia Smile mi-a oferit o cale de a fi voluntar.Implicarea face diferenta!

Patroiu Adrian

Pentru mine voluntariatul la inceput a fost doar o sclipire de moment transformadu-se intr-un stil de viata.

Serban Dragos

Voluntariatul este mai mult un stil de viața decât un hobby, si pot spune fără a crea un clișeu , ca viața mea s-a schimbat radical in bine de când am luat decizia sa intru in “More than a smile”. Văzând toate lucrurile și proiectele in care tu ești implicat duse la sfârșit este o satisfacție enorma ,doar un voluntar poate avea parte de acest sentiment .

Penea Cristian

Salut, numele meu este Penea Cristian, am 19 ani si vreau sa incep prin a spune ca fac parte din Asociatia Smile de la 15 ani. Am acumulat foarte multa experienta despre tot ce inseamna proiecte sociale si nu numai. Familia Smile mi-a oferit maturitate in gandire cat si in exprimarea mea publica si pot spune ca a avut o influenta pozitiva la formarea mea ca adolescent. Sunt foarte mandru de mine ca am ales acest drum, sunt mandru de mine ca am pot face parte din aceasta asociatie si ca pot contribui la dezvoltarea ei. Este absolut minunat sa aduci un zambet pe chipul oamenilor si ca datorita tie au putut sa zambeasca in acea zi fara sa le stii povestea de viata care poate nu este una tocmai buna, iar de aceea incurajez toti adolescentii sa se alature noua si sa putem construi ceva frumos impreuna.

Tudor Maria

Voluntariatul pentru mine reprezintă o lunga și frumoasa experiența, care nu se poate compara cu nimic. 18 Septembrie 2021 a fost data in care am intrat in Asociația Smile. In scurt timp, am legat prietenii, m-am dezvoltat pe plan personal și m-am făcut remarcata pozitiv in fața fostei comisii. In timp pot sa spun ca voluntariatul a devenit mai mult o pasiune dacat o activitate curiculară și pentru asta le multumesc atât asociației cât și membrilor din aceasta. Ma bucur foarte mult ca fac parte dintr-o familie așa mare si frumoasa!!

Butoi Daria

Pentru mine, Asociația S.M.I.L.E reprezintă locul unde a ajuta pe cineva este o regulă de aur. De când fac parte din această asociație, privesc lumea într-un mod mai bun și îmi doresc ca toți s-o facem. Implicarea face diferența!

George Balaban

Plăcerea oamenilor cu adevărat mari e să facă oamenii fericiți.” (Blaise Pascal)

Am ales familia SMILE deoarece îmi doresc să mă implic activ în comunitate și în numeroasele proiecte prin care pot aduce zâmbete celor din jurul meu. Consider că voluntariatul în SMILE e un mod foarte bun de a investi în mine, în ciuda a ceea ce cred multe persoane, voluntariatul nu este „muncă pe gratis pentru cei cu mult timp liber”.

Ursu Ecaterina

Experienta ca voluntar este una incomparabila cu orice altceva, pentru ca a fi voluntar , pe langa dedicare, compasiune, ajutor si implicare, inseamna si distractie, învățare, comunicare, socializare si multe altele. Pe mine, aceasta asociatie m-a ajutat sa ma dezvolt pe plan personal, facandu-mi prieteni noi, învățând care este procesul de organizare al unui eveniment, si ce inseamna sa te dedici si sa muncești pentru un lucru pe care il iubiesti. Si cel mai important, mi-a fost demonstrat ca implicarea face diferenta!

Fetele Rareș

Voluntariatul reprezintă șansa prin care pot să îmi ajut comunitatea și pe cei care au nevoie de ajutor. M-a ajutat să devin o persoană mai bună și să învăț constant lucruri noi. Cu siguranță că voluntariatul schimbă vieți! 

Dima Alexia

Buna sunt Alexia Dima, am 16 ani și sunt in asociația More than a S.M.I.L.E de aproape 2 ani. Ma consider o persoana răbdătoare și plină de energie. Experiența de pana acum in aceasta asociație a fost una uimitoare, am trecut prin toate stările și bune și rele. Dar am și legat prietenii extraordinare. Pot spune ca sunt intelegatoare, și foarte empatica. 

Îmi place sa lucrez in echipa și pot spune cu toată sinceritatea ca am realizat cele mai frumoase proiecte împreuna.

Tudor Stefan

Ma bucur sa spun ca și eu sunt unul dintre acești tineri care ajuta necondiționat de nimeni , doar cu gândul ca poate reușim sa facem “acel ceva “ care poate schimbat viața cuiva.

Ghitulesc Nicolae