S.M.I.L.E Filiala Pitești
Mandatul 2022 - 2023

Alexandra Guță
Vicepreședinte

Răzvan Negru
Președinte
Membru Front Office

Teodora Ciolacu
Vicepreședinte
Membru Front Office

Andra Popescu
Director PR & Comunicare
 Membru Front Office

Daria Preda
Secretar Executiv

Radu Andrei
Director HR

Cuvânt înainte

Pentru mine, Asociația Smile a fost o oportunitate de a cunoaște oameni noi, de a relaționa cu cei din jur și de a ajuta comunitatea. A fost pentru prima dată când m-am aflat într-o poziție de coordonare. Am învățat cum să organizez evenimente și să lucrez cu alte persoane. De asemenea, după această experiență, voi rămâne cu o mulțime de amintiri de neuitat.

 

Alexandra Guță
Vicepreședinte al filialei Pitești

De când am fost abordat de Jerry, am fost surprins de propunerea de a înființa o filială SMILE in Pitești și nu eram sigur dacă ar trebui să mă implic sau să nu. Acum, însă, nu regret nici o secundă că am pus o cărămidă la această minunată echipă de voluntari frumoși și muncitori care aduc în România speranța că, datorită noii generații implicată activ în societate, lucrurile o vor lua pe un făgaș bun.

 

Radu Andrei

Director HR al filialei Pitești

Sincer, să faci parte dintr-un voluntariat mi se pare o modalitate foarte bună de a te dezvolta ca persoană. Inițial, eu nu eram o fire foarte sociabilă și eram destul de introvertită, însă, datorită colectivului organizației S.M.I.L.E, am reușit să mă exteriorizez și să-mi înving această teamă de a vorbi în public sau de a socializa cu persoane noi. Mereu am avut intenția de a face parte dintr-un astfel de ONG care are obiectivul de a aduce un impact pozitiv societății și mă bucur că în sfârșit fac parte din această echipă minunată.

Voluntar SMILE

Acțiune de ecologizare
Activitate cu ocazia Sărbătorilor Pascale
Acțiunea "Lumină în suflet"
Activități de 8 Martie
Evenimentul "Shoebox"
Ziua Micilor Sportivi